Træk favikonet til proceslinjen ellerTilføj siden til start - klik her
   Forside » Hvem er vi Min konto  | Indkøbskurv |  Til kassen   
  Produkter & Ydelser  
 
Category Webshop
Category CMS
Category Webshop Moduler
Category Betalingsgateway
Category Domæner
Category Hosting
Category Remote Backup
Category Special løsninger
 
     

Alle priser er eks. moms

  Facebook  
 
 
     
 
Hvem er vi

IT erfaringen hos NewAngle Software går tilbage til 1989, og har baggrund i erfaringer hentet fra programmøruddannelsen hos IBM Erhvervscenter. Vore medarbejdere har arbejdet for større firmaer over det meste af Europa.

Virksomhedsområdet var web-programmering, firmaanalyser, implementering af Finanssystemet Navision, systemprogrammering og databaseintegration af såvel store som små databaser. 
 
Vi har beskæftiget os med professionelle IT-løsninger siden 1989, hvor vore programmører hos IBM Erhvervscenter var ansvarlige for konsulentafdelingen, og forestod kravspecifikation til, programmering og implementering af og undervisning i Finanssystemerne Navision og Navision Financials.

I 1995 oprettede vi et firma med base i sønderjylland. Dette beskæftigede sig primært med integration og replikering/synkronisering af databaser. I begyndelsen var produktet stilet mod Navision, men voksede over en årrække til at kunne integrere/synkronisere 10 forskellige databaser

NewAngle Software blev stiftet i 2001. I begyndelsen arbejdede vi på at udvikle software til den danske grundskole i form af "Den Virtuelle Skole". Sideløbende hermed fremstillede vi Web løsninger til det danske erhvervsliv, foreninger og private, og har leveret både standardløsninger og specielle systemer til denne målgruppe.

Blandt de kunder vi havde ansvar for, kan nævnes:

  • Pakke-Trans i Danmark. 
  • BMG Ariola i Danmark, Sverige og Finland. 
  • MCA Records (nu Universal Music) i Danmark og Norge. 
  • MD Foods i Grækenland. 
  • AIM / Hyldal.

I begyndelsen af 2004 påbegyndte vi videreudviklingen af open source systemet osCommerce. Endvidere er vi kører vi også vores helt eget CMS system ved navn "Croma". 

De osCShop webshops, vi har udviklet og som besøges dagligt af mere end 10.000 brugere, har allerede rundet en omsætning på over 1.000.000.000 (1 milliard) kroner.

Vi arbejder i en flad organisation, uden dyrt firmadomicil, uden dyrt administrativt personale og uden dyre marketingsomkostninger.
Det vi sparer her giver vi tilbage til vores kunder i form af en fornuftig prispolitik.

Vi sælger aldrig andet eller mere til dig end du har behov for. Vi arbejder professionelt, BtB, og er erfarne i at afdække vore kunders reelle behov på alle niveauer samt give undervisning hvor behovet opstår, ligesom vi gerne stiller os til rådighed direkte hos dig ude i virksomheden.

Vi er vant til at arbejde med mange samtidige bolde i luften, og ved hvad det betyder at yde en god service for vores kunder. Vi sætter en ære i, mest af alt at betragte vore kunder som forretningspartnere. Din succes er vor succes!

Du og din virksomheds Website er derfor i endog meget gode hænder, når du vælger os som samarbejdspartnere.


Udskriv denne side